Fietscommunicatie

Smarthelmen voor de fiets

Veiligheid; daar zijn de helmen van SENA primair voor gemaakt. Maar SENA gaat met de smart helmen een flinke stap verder. Zo zijn deze helmen uitgerust met een bluetooth-techniek voor een draadloze connectie met je telefoon, GPS of een andere bluetooth helm. Dat laatste is misschien wel één van de leukste toepassingen die deze techniek met zich meebrengt. Want hiermee is het mogelijk om met elkaar te praten en dat over een afstand tot wel 900 meter. Dus ook op de weg, fietspad of singletrack blijven praten of -wanneer nodig- elkaar waarschuwen.

Met de SENA smart helmen ben je tijdens het fietsen draadloos verbonden met elkaar. En voor wat extra ontspanning: muziek via je telefoon behoort ook tot de mogelijkheden van deze smart helm.
Of maak verbinding met bijvoorbeeld een Garmin Edge 830/1030 voor gesproken(!) navigatieaanwijzingen uit je helm; dat is pas comfortabel sportplezier!

Sena EVO modellen

De Sena EVO helmen gebruiken geen Bluetooth techniek voor de onderlinge communicatie maar MESH techniek. Het voordeel is dat je eigenlijk een ongelimiteerd aantal deelnemers in de groep kunt hebben. Deze helmen zijn dus interessant voor grotere groepen.

LET OP: wil je kunnen praten met fietsmaatjes die al een Sena Bleutooth helm hebben, dan moet je ook voor een Bluetooth helm kiezen. De EVO helmen zijn niet te koppelen met de niet EVO modellen. Je leest bij de EVO helmen wel dat ze over Bluetooth beschikken, maar dit is alleen om je telefoon te verbinden.

Meer weten over de verschillen tussen bluetooth en MESH? Klik hier!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

40 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Sena R2 Smart helm
  Vanaf € 189,00
 2. Sena M1 Smart helm
  Vanaf € 189,00
 3. Sena R1 Smart helm
  Vanaf € 179,00
 4. Sena R1 EVO MESH
  Vanaf € 209,00
 5. Sena R2 EVO MESH
  Vanaf € 219,00
 6. Sena M1 EVO MESH
  Vanaf € 219,00
 7. Sena C1 Smart helm
  Vanaf € 149,00
Filter
Van hoog naar laag sorteren

40 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst