Sena S1

€ 249,00

Kies variant om voorraadstatus te zien

Sena S1 Smart Cycling helm

De Sena S1 gebruikt MESH techniek voor de intercom verbinding.

De S1 kan gecombineerd worden met de Sena EVO modellen voor een onderling gesprek. De Sena S1 kan niet communiceren met de Sena Smart helmen zonder MESH techniek.

Nog %1 beschikbaar
SKU
Sena S1

Sena S1, gestroomlijnd ontwerp, gestroomlijnde communcatie

De Sena S1 Smart Cycling helm combineert communicatie, veiligheid en comfort in één lichtgewicht aerodynamisch ontwerp. Geniet van probleemloze communicatie tussen verschillende fietsers, luister naar je favoriete muziek en geniet van je rit!

  • Mesh intercom
  • Bluetooth 5.2
  • Ingebouwde speakers en microfoon
  • Intercom bereik tot 1200 meter
  • LED achterlicht
  • Aerodynamisch ontwerp

Sena S1

In de Sena S1 fietshelm vind je de modernste Sena-communicatietechnologie, weggewerkt in een aerodynamische helm.

Perfect voor alle soorten fietsers. Met de naadloos geïntegreerde luidsprekers en microfoon communiceer je makkelijk met andere fietsers of luister je naar je telefoon.

Comfort en veiligheid

De Sena S1 slimme fietshelm is voorzien van een ingebouwd slim achterlicht. Door dit achterlicht wordt de zichtbaarheid van de rijder vergroot.

De verlichting beschikt over 4 standen, continu aan, knipperend 's nachts, knipperend overdag en uit. De Sena S1 detecteert wanneer je vertraagt (remt) en het LED achterlicht zal dan helder oplichten om achteropkomend verkeer te waarschuwen.

De schaal is  van polycarbonaat. De binnenvoering is uitneembaar en wasbaar. De gladde nylon kinband draagt comfortabel en door het handige draaimechanisme kan de helm goed afgestemd worden op de omtrek van het hoofd.

Perfect geluid

De geïntegreerde luidsprekers zitten boven de oren. Het voordeel is dat omgevingsgeluid zoals verkeer nog wel gewoon te horen is. Dit in tegenstelling tot in-ear dopjes. De luidsprekers zijn opnieuw ontworpen en geoptimaliseerd om de helm zo slank mogelijk te houden. Dit om de aerodynamica te bevorderen. Aan de voorkant zit de ingebouwde microfoon, deze is voorzien van Sena's gepatenteerde Advanced Noise Control technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat je stem duidelijk en verstaanbaar blijft.

Smartphone verbinding

Via Bluetooth 5.2 kun je verbinding maken met je telefoon. Je kunt bellen, naar muziek luisteren, navigatie instructies horen en zelfs verbinding maken met fitnessapps. Met de Sena Cycling App kun je instellingen wijzigen aan de Sena S1. Via de app kun je ook groepen aanmaken om makkelijk verbinding te krijgen. Ook het achterlicht kun je bedienen met de Sena Cycling App.

Makkelijk verbinden met Mesh

Met Sena's Mesh Intercom™ kunnen rijders met één druk op de knop handsfree communiceren met andere Mesh-gebruikers (R2 EVO, R1 EVO, M1 EVO) binnen een straal van 900 meter. Multi-channel Open Mesh ondersteunt 9 kanalen, waardoor je kunt schakelen tussen verschillende groepen op verschillende frequenties. Sena's Mesh-platform biedt flexibiliteit doordat rijders binnen en buiten bereik kunnen komen terwijl de rest van de groep verbonden blijft. Of je nu met één persoon of met een grote groep rijdt, de S1 tilt je rit naar een hoger niveau.

Kies de juiste maat - hoe te meten?

 

Gebruik een flexibel meetlint of touwtje horizontaal rondom om je voorhoofd, ongeveer 2 à 3 centimeter boven je wenkbrauwen en oren. Trek het lint een klein beetje aan, maar niet te strak. Meet voor de zekerheid 2 keer!
Kies de helmmaat die het dichtsbij je metingen in de buurt komt.

Small 50 ~ 55 centimeter
Medium 55 ~ 58 centimeter
Large 58 ~ 62 centimeter

 

* Niet alle helmen zijn in iedere maat verkrijgbaar

Meer informatie
Aantal personen onbeperkt
Maximale afstand 900 meter
Connectie MESH
Bluetooth versie 5.x
LED achterlicht Ja
Merk Sena

Sena S1

USB-C kabel

Algemeen
Polycarbonaat helmschaal met EPS voering
Nylon kinband
Spreektijd: Tot 10 uur, afhankelijk van LED gebruik
Gebruikstemperatuur: -10˚C - 50˚C
gewicht: 340 gram (maat M)


Bluetooth
Bluetooth 5.2
Headset Profiel (HSP)
Hands-Free Profiel (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio Video Remote Control Profile (AVRCP)


Intercom Mesh
Maximale intercom afstand: tot 1200m in open terrein, bij minimaal 6 deelnemers kan de afstand vergroot worden tot 4,8 km.
Aantal deelnemers: virtueel ongelimiteerd
Aantal kanalen: 9


Audio
Ingebouwde SBC Codec
Advanced Noise Control™


Batterij
Spreektijd: tot 12 uur (tot 5,5 uur bij gebruik van het achterlicht)
Laadtijd: 2,5 uur
Type: Lithium polymeer


Certificaten
Elektronica: CE, FCC, IC, KC, UKCA
Helm: CE, CPSC, UKCA

test