Over Sena Outdoor NL

Gemaakt door rijders, voor rijders.

Sena is een merk dat bestaat uit motorrijders en technologieliefhebbers. Sena, opgericht in 1998, begon als een industrieel technologiebedrijf en leverde Bluetooth®-netwerkproducten op ondernemingsniveau aan klanten over de hele wereld. Na jarenlang succes bij het ontwikkelen van deze producten, begon het Sena-team na te denken over andere manieren waarop hun geavanceerde technologie kon worden gebruikt.

De oprichter en CEO van Sena, een fervent motorrijder, realiseerde zich dat zijn technologie de kloof kon overbruggen voor draadloze communicatie tussen motorrijders, wat destijds vrijwel onmogelijk was. Sena begon aan een nieuwe missie om motorrijders een oplossing te bieden om veilig en efficiënt met elkaar te communiceren.

Met behulp van bewezen Bluetooth-technologie lanceerde Sena in 2010 hun eerste Bluetooth-communicator voor motorfietsen, de SMH10. De SMH10 was slechts het begin van een door passie gedreven productlijn die al meer dan tien jaar innovatieve communicatieoplossingen biedt aan liefhebbers in de motor- en powersportwereld. Naarmate de innovatie zich uitbreidde, begon Sena's productaanbod zich te richten op de fiets-, outdoor- en industriële markten. Sena heeft zijn oorspronkelijke Bluetooth-communicatieplatform uitgebreid met een gepatenteerd Mesh Intercom™-platform waarmee nog meer rijders verbinding kunnen maken met één druk op de knop.

Als resultaat van het produceren van technisch geavanceerde producten voor enthousiastelingen, is Sena de communicatieleverancier bij uitstek geworden voor de toonaangevende OEM's van motorfietsen en helmen. Door gebruik te maken van hun jarenlange expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, werkt Sena samen met vele andere fabrikanten om Mesh- en Bluetooth-communicatie naar verschillende merken en retailers te brengen. Sena's producten worden wereldwijd aangeboden via haar wereldwijde netwerk van distributeurs, retailers en OEM-partners.

Bij Sena is ons doel om producten te produceren die geschikt zijn voor de avonturen waar onze klanten van dromen. Lachen met mederijders en ze veilig kunnen waarschuwen voor gevaren op de weg, luisteren naar je favoriete deuntjes en gemakkelijk afslag-voor-afslag aanwijzingen horen in je helm is de ideale manier om te rijden - en we willen delen dat met elke rijder die er is. #RideConnected

Bestellingen geplaatst op sena-outdoor.nl worden uitgevoerd en verzonden door WayPoint Notter BV
Sena Outdoor NL is een importeur van de fiets en wintersport artikelen van Sena. Wij werken niet met de motorfiets producten van Sena.