Sena R1 Smart helm

€ 179,00

Kies variant om voorraadstatus te zien

Met de Sena R1 Smart Cycling helm kun je niet alleen een telefoongesprek voeren, maar je kunt ook communiceren met je fietsmaatjes. Je kunt tot maximaal 4 Sena R1 helmen verbinden en tot een afstand van 900 meter in contact blijven met elkaar.

Nog %1 beschikbaar
SKU
Sena R1 Smart helm

Sena R1 Smart Cycling helm, blijf in contact!

Met de Sena R1 Smart Cycling helm kun je niet alleen een telefoongesprek voeren, maar je kunt ook communiceren met je fietsmaatjes. Je kunt tot maximaal 4 Sena R1 helmen verbinden en tot een afstand van 900 meter in contact blijven met elkaar. Het wordt steeds drukker op de fietspaden en op veel plekken fiets je vaak achter elkaar. Met de Sena R1 blijf je gewoon je gesprek voeren, wel zo gezellig!

Dankzij de ingebouwde speakers blijven je oren vrij. Je kunt het omgevingsgeluid (verkeer) prima blijven horen. Sena kent zijn oorsprong in communcatietechniek uit de motorwereld. De geïntegreerde microfoon maakt gebruik van de gepatenteerde 'Advanced Noise Control' techniek. Hiermee wordt omgevingsgeluid weggefilterd zodat alleen de spraak overblijft.

Door de 3 makkelijk bedienbare knoppen aan de zijkant van de helm kun je het volume aanpassen, een intercomgesprek starten of stoppen, of een telefoongesprek aannemen. Voor maximaal bedieningsgemak is het mogelijk om het systeem uit te breiden met een afstandsbediening.

Praat met mede-fietsers met Group Intercom


De Sena R1 Smart Cycling helm beschikt over Group Intercom. Je kunt tot 4 personen koppelen in een groep en gelijktijdig een gesprek met elkaar voeren. Dit kan tot een bereik van maximaal 900 meter afhankelijk van omstandigheden.

Bluetooth koppeling met je telefoon


Het is niet meer toegestaan om een telefoon in je hand te houden tijdens het fietsen. Wil je toch een gesprek aan kunnen nemen op de fiets dan gaat dat prima met de Sena R1. Je telefoon kan veilig opgeborgen blijven in je jaszak. Luister je lieven naar een muziekje? Ook dat is mogelijk. Kies het volgende nummer, of pauzeer de muziek met de knoppen van de helm.

Bescherming voor onderweg en comfort voor je reis


De Sena R1 bestaat uit een schaal van polycarbonaat en is degelijk genoeg om voldoende bescherming te bieden aan de gebruiker en de techniek in de helm bij impact. De Sena R1 is voorzien van een verwijderbare, wasbare en comfortabele binnenvoering voor een optimale bescherming en een goede pasvorm. De Sena R1 beschikt over een eco-leren kinband die comfortabel zit. Sena's spin-to-fit systeem zorgt ervoor dat je de helm aan kunt passen aan de afmeting van je hoofd.

Sena utility App

Wanneer je Sena R1 gekoppeld is met je smartphone, kun je de Sena Smartphone App (iPhone en Android) installeren. Met de Sena Smartphone app configureer je de Sena R1 naar jouw wensen en je kunt de snelstartgids gemakkelijk raadplegen. Daarnaast kun je gebruik maken van de RideConnected App. Door deze app te gebruiken kun je verbinding maken met gebruikers waar ook ter wereld, zolang je telefoon maar beschikt over een internetverbinding.

Navigatie

Uiteraard zijn er verschillende navigatie apps voor op je mobiele telefoon, maar die zijn niet allemaal evengoed op de fietsers gericht. Er zijn een aantal modellen fiets GPS toestellen die in combinatie met je mobiele telefoon gesproken aanwijzingen kunnen geven. Onder andere de Garmin Edge modellen zijn hiervoor geschikt. Je krijgt dan de gesproken aanwijzingen uit de luidsprekers van je helm te horen.

Meer informatie
Aantal personen 4
Maximale afstand 900 meter
Connectie Bluetooth
Bluetooth versie 4.1
LED achterlicht Nee
Merk Sena

Sena R1 Smart Cycling Helm
Micro-USB voedings en data kabel
Opberghoes

Algemeen
Polycarbonaat helmschaal met EPS voering
kinband
Spreektijd: tot 12 uur
Gebruikstemperatuur: -10˚C - 55˚C
gewicht: 380 gram

Bluetooth
Bluetooth 4.1
Headset Profiel (HSP)
Hands-Free Profiel (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio Video Remote Control Profile (AVRCP)

Intercom
Maximale intercom afstand: tot 900m in open terrein
Tot 4 persoenen in een groep

Audio
Ingebouwde SBC Codec
Advanced Noise Control™

Batterij
Laadtijd: 2,5 uur
Type: Lithium polymeer

Certificaten
CE, FCC, IC
CE EN 1078, CPSC 1203

Kies de juiste maat - hoe te meten?

 

Gebruik een flexibel meetlint of touwtje horizontaal rondom om je voorhoofd, ongeveer 2 à 3 centimeter boven je wenkbrauwen en oren. Trek het lint een klein beetje aan, maar niet te strak. Meet voor de zekerheid 2 keer!
Kies de helmmaat die het dichtsbij je metingen in de buurt komt.

Small 50 ~ 55 centimeter
Medium 55 ~ 58 centimeter
Large 58 ~ 62 centimeter

 

* Niet alle helmen zijn in iedere maat verkrijgbaar

test