Sena R2 Smart helm

€ 189,00

Kies variant om voorraadstatus te zien

De Sena R2 is door zijn aerodynamische ontwerp uitermate geschikt voor racefietsers. De Sena R2 is voorzien van een Bluetooth intercomsysteem zodat je met maximaal 4 andere fietsers kunt praten.

Nog %1 beschikbaar
SKU
Sena R2 Smart helm

Communicatietechniek in je(race)fietshelm!

De Sena R2 is door zijn aerodynamische ontwerp uitermate geschikt voor racefietsers. De Sena R2 is voorzien van een Bluetooth intercomsysteem zodat je met maximaal 4 andere fietsers kunt praten. Daarnaast koppel je jouw telefoon voor muziek, GPS instructie of andere audio berichten.

De Sena R2 is tevens voorzien van een LED achterlicht voor betere zichtbaarheid en veiligheid. De microfoon en speakers zijn geïntegreerd, je oren worden niet bedekt zodat je omgevingsgeluid (verkeer) gewoon kunt blijven horen.

Praat met je fietsmaatjes zonder te schreeuwen!

De Sena Bluetooth techniek in de Sena R2 is geschikt om met maximaal 4 personen te verbinden. Afhankelijk van omstandigheden is het bereik maximaal 900 meter van de groep. Ben je met maximaal 2 personen dan kan er een HD verbinding gemaakt worden voor een nog betere gesprekskwaliteit.

De microfoon zit geïntegreerd in het voorste deel van de helm en is voorzien van Sena's gepatenteerde 'Advanced Noise Control' techniek. Hierdoor wordt hinderlijk windgeruis of omgevingslawaai weg gefilterd. Met een volle batterij heb je 11 tot 18 uur spreektijd afhankelijk van het gebruik van de LED.

Eenvoudig koppelen en meer met de Sena Utility App

Neem de controle over van je Sena R2 met je smartphone en de Sena Utility App. Met de App pas je instellingen aan en heb je de snelstartgids bij de hand. Koppelen met een andere Sena R2 is helemaal makkelijk gemaakt d.m.v. het scannen van een QR code!

Koppel je telefoon voor muziek, GPS, telefoon en meer

Door je smartphone te koppelen met je Sena R2 kun je onderweg naar muziek luisteren, aanwijzingen van je navigatie- of trainginsapp horen. Word je gebeld dan kun je ook een gesprek aannemen. Je telefoon kan veilig (en handsfree) opgeborgen blijven.

Veiligheid en comfort

De gestroomlijnde Sena R2 heeft een ingebouwd achterlicht. Hierdoor ben je beter zichtbaar voor andere weggebruikers. In tegenstelling tot normale verlichting is de Sena R2 bestand tegen een stootje. De Sena R2 biedt de gebruikers bescherming dankzij de polycarbonaat schaal. De helm is voorzien van een verwijderbare en wasbare binnenvoering. De nylon kinband en draaiknop verstelling zorgen voor een goede pasvorm. De slim geplaatste ventilatieopeningen zorgen voor een maximale verkoelende luchtstroom.

Meer informatie
Aantal personen 4
Maximale afstand 900 meter
Connectie Bluetooth
Bluetooth versie 4.1
LED achterlicht Ja
Merk Sena

Sena R2
MicroUSB power en data kabel

Algemeen
Polycarbonaat helmschaal met EPS voering
Nylon kinband
Spreektijd: 11 tot 18 uur, afhankelijk van LED gebruik
Gebruikstemperatuur: -10˚C - 55˚C
gewicht: 394 gram (maat M)

Bluetooth
Bluetooth 4.1
Headset Profiel (HSP)
Hands-Free Profiel (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio Video Remote Control Profile (AVRCP)

Intercom
Maximale intercom afstand: tot 900m in open terrein
Tot 4 personen in een groep
HD intercom mogelijk bij 2 personen

Audio
Ingebouwde SBC Codec
Advanced Noise Control™

Batterij
Laadtijd: 2,5 uur
Fast charge: 20 minuten laden is voldoen voor 5 uur intercom
Type: Lithium polymeer

Certificaten
Elektronica: CE, FCC, IC
Helm: CE EN 1078, CPSC 1203

Kies de juiste maat - hoe te meten?

 

Gebruik een flexibel meetlint of touwtje horizontaal rondom om je voorhoofd, ongeveer 2 à 3 centimeter boven je wenkbrauwen en oren. Trek het lint een klein beetje aan, maar niet te strak. Meet voor de zekerheid 2 keer!
Kies de helmmaat die het dichtsbij je metingen in de buurt komt.

Small 50 ~ 55 centimeter
Medium 55 ~ 58 centimeter
Large 58 ~ 62 centimeter

 

* Niet alle helmen zijn in iedere maat verkrijgbaar

test