Sena Pi

€ 109,00

De Sena Pi is een universeel Bluetooth intercomsysteem die van je sporthelm een smart helm maakt! De intercom is geschikt voor maximaal 2 personen.

SKU
PI-01

Sena Pi, maak van je fietshelm een Sena Smart helm!

De Sena Pi is een universeel Bluetooth intercomsysteem die van je sporthelm een smart helm maakt! De intercom is geschikt voor maximaal 2 personen. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de Sena Pi bevestigd kan worden op de meeste fietshelmen of iedere ander helm met bandjes tot 18 mm. Bedienen gaat met 2 knopjes aan de linker speaker. Behalve intercom is de Sena Pi ook geschikt voor telefoneren en muziek luisteren.

Communicatie in een handomdraai

Het elegante ontwerp van de Sena Pi is voorzien van Sena's geavanceerde Bluetooth communicatiesysteem, maar dan in een compact en makkelijk te monteren vorm. De Sena Pi is geschikt voor 2-way HD intercom wat betekent dat je met 1 andere persoon kunt communiceren (die dan ook over een Sena Pi dient te beschikken. Een mobiele telefoon, of dataverbinding is niet nodig! De Sena Pi werkt tot een afstand van maximaal 400 meter. Met een volle accu kun je tot 6 uur praten.

Duidelijk verstaanbaarheid en smartphone koppelen

Wat je ook buiten doet samen met iemand anders, lawaai van de wind kan altijd je conversatie storen. Dankzij de Advanced Noise Control is dat geen probleem voor de Sena Pi Bluetooth intercom. Deze techniek zorgt ervoor dat windgeruis geminimaliseerd wordt tot een minimum zodat alleen het stemgeluid overblijft. Ga je alleen op pad? Luister dan naar een muziekje, hoor navigatie aanwijzingen op beantwoord een telefoongesprek, het kan allemaal met de Sena Pi

Snel en eenvoudig pairen m.b.v. de Sena App

Met de Sena utility app heb je de controle over je Sena Pi met je smartphone. Pas instellingen aan zoals stemcommando's aan of uit. Of prioriteitsinstellingen voor muziek of juist stemgeluid. Ben je even vergeten hoe je de Sena Pi moet bedienen? In de App vind je de snelstartgids zodat je weer op de hoogte bent. De Sena Utitlity App ondersteunt Smart Intercom Pairing. Hiermee is het mogelijk door het scannen van een QR code je intercomverbinding te maken met de set van je maatje

Meer informatie
Kleur Zwart
Aantal personen 2
Maximale afstand 400 meter
Connectie Bluetooth
Bluetooth versie 4.1
LED achterlicht Nee
Merk Sena

Sena Pi
USB-C power en data kabel

Algemeen
Afmetingen 30 x 59 x 13 mm per unit
Geschikt voor helmbandjes tot 18 mm.
Spreektijd: tot 6 uur
Gebruikstemperatuur: -10˚C - 55˚C
gewicht: 37 gram

Bluetooth
Bluetooth 4.1
Headset Profiel (HSP)
Hands-Free Profiel (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio Video Remote Control Profile (AVRCP)

Intercom
Maximale intercom afstand: tot 400m in open terrein
Max. 2 personen
HD intercom

Audio
Ingebouwde SBC Codec
Advanced Noise Control™

Batterij
Laadtijd: 2,5 uur
Spreektij tot 6 uur
Type: Lithium polymeer

Certificaten
CE, FCC, IC

test