Sena M1 EVO MESH

€ 219,00

Kies variant om voorraadstatus te zien

De M1 EVO mountainbikehelm biedt draadloze en naadloze communicatie-audio. Sena's bewezen communicatietechnologie doorbreekt barrières en creëert een gedeelde rijervaring. Met elkaar praten. Bellen. Meezingen met je muziek. De M1 EVO zorgt ervoor dat je #RideConnected bent.
Het M1 EVO Mesh Intercom™-platform maakt communicatie mogelijk met meerdere rijders binnen een bereik van 900 meter en bevat tot 9 kanalen.

LET OP de Sena EVO serie kan niet communiceren met de gewone Sena Bluetooth helmen.

Nog %1 beschikbaar
SKU
M1EVO

Mountainbiken klonk nog nooit zo goed

De M1 EVO mountainbikehelm biedt draadloze en naadloze communicatie-audio. Sena's bewezen communicatietechnologie doorbreekt barrières en creëert een gedeelde rijervaring. Met elkaar praten. Bellen. Meezingen met je muziek. De M1 EVO zorgt ervoor dat je #RideConnected bent.
Het M1 EVO Mesh Intercom™-platform maakt communicatie mogelijk met meerdere rijders binnen een bereik van 900 meter en bevat tot 9 kanalen.
Een geïntegreerde microfoon weggestopt in de voorkant van de helm
Verzonken luidsprekers leveren audio met behoud van het omgevingsbewustzijn
Maak verbinding met je smartphone via Bluetooth® 5.2 of 4.1 voor muziek, GPS-instructies, telefoongesprekken en meer
Beheer functies met de drieknopsbedienings op de helm.
Winnaar van de Red Dot Award voor productontwerp en in de categorie slimme helmen.

Bescherming voor onderweg en comfort voor je reis

 

De Sena M1 bestaat uit een schaal van polycarbonaat en is degelijk genoeg om voldoende bescherming te bieden aan de gebruiker en de techniek in de helm bij impact. De Sena M1 is voorzien van een verwijderbare, wasbare en comfortabele binnenvoering voor een optimale bescherming en een goede pasvorm. De Sena M1 beschikt over een eco-leren kinband die comfortabel zit. Sena's spin-to-fit systeem zorgt ervoor dat je de helm aan kunt passen aan de afmeting van je hoofd.

Mesh intercom™ voor alle communicatie

Mesh Intercom™ maakt gesprekken met mederijders een makkie. Met dit communicatienetwerk kunnen gebruikers eenvoudig verbinding maken met een bijna onbeperkt aantal gebruikers zonder dat elk apparaat hoeft te worden gekoppeld! Je kunt handsfree communiceren met andere Mesh-gebruikers binnen een bereik van 900 meter. Een meerkanaals protocol ingebouwd in Mesh beschikt over 9 kanalen, zodat je kunt schakelen tussen verschillende groepen op verschillende frequenties. Praat met je familie, vrienden of wie dan ook met een M1 EVO in de buurt - het enige dat nodig is, is een simpele druk op de knop om verbinding te maken!

*Opmerking: de M1 EVO mesh-intercomhelm is niet compatibel met de M1 Bluetooth-intercomhelm

Bluetooth koppeling met je telefoon

 

Het is niet meer toegestaan om een telefoon in je hand te houden tijdens het fietsen. Wil je toch een gesprek aan kunnen nemen op de fiets dan gaat dat prima met de Sena M1. Je telefoon kan veilig opgeborgen blijven in je jaszak. Luister je lieven naar een muziekje? Ook dat is mogelijk. Kies het volgende nummer, of pauzeer de muziek met de knoppen van de helm.

Sena utility App

Wanneer je Sena M1 EVO gekoppeld is met je smartphone, kun je de Sena Smartphone App (iPhone en Android) installeren. Met de Sena Smartphone app configureer je de Sena M1 naar jouw wensen en je kunt de snelstartgids gemakkelijk raadplegen. Daarnaast kun je gebruik maken van de RideConnected App. Door deze app te gebruiken kun je verbinding maken met gebruikers waar ook ter wereld, zolang je telefoon maar beschikt over een internetverbinding.

Navigatie

Uiteraard zijn er verschillende navigatie apps voor op je mobiele telefoon, maar die zijn niet allemaal evengoed op de fietsers gericht. Er zijn een aantal modellen fiets GPS toestellen die in combinatie met je mobiele telefoon gesproken aanwijzingen kunnen geven. Onder andere de Garmin Edge modellen zijn hiervoor geschikt. Je krijgt dan de gesproken aanwijzingen uit de luidsprekers van je helm te horen.

De ingebouwde luidsprekers zijn volledig geïntegreerd en verzonken boven je oren, wat betekent dat er geen in-ear oortjes zijn - dit ontwerp met open oor zorgt ervoor dat je je op het pad bewust bent van je omgeving, zelfs als je naar je muziek luistert of met vrienden praat. De geïntegreerde microfoon is voorzien van Sena's gepatenteerde Advanced Noise Control™-technologie, waardoor ongewenst windgeruis wordt verminderd.

Kies de juiste maat - hoe te meten?

 

Gebruik een flexibel meetlint of touwtje horizontaal rondom om je voorhoofd, ongeveer 2 à 3 centimeter boven je wenkbrauwen en oren. Trek het lint een klein beetje aan, maar niet te strak. Meet voor de zekerheid 2 keer!
Kies de helmmaat die het dichtsbij je metingen in de buurt komt.

Small 50 ~ 55 centimeter
Medium 55 ~ 58 centimeter
Large 58 ~ 62 centimeter

 

* Niet alle helmen zijn in iedere maat verkrijgbaar

Meer informatie
Aantal personen onbeperkt
Maximale afstand 900 meter
Connectie MESH
Bluetooth versie 5.x
LED achterlicht Ja
Merk Sena

Sena M1EVO Cycling Helm
Vizier
USB-C power en data kabel
Opberghoes

ALGEMEEN
Gewicht: 430 g (maat M)
Bedrijfstemperatuur: -10˚C - 55˚C
Opslagtemperatuur: 15˚C - 30˚C

HELM
In-mold polycarbonaat helmschaal met EPS-voering
Nylon Kinband

INTERCOM

Mesh Intercom™-technologie
Werkafstand:
Mesh Intercom™: tot 900 meter in open terrein
*kan oplopen tot 3,6 km tussen minimaal 6 rijders (in open terrein)
Ondersteunt tot: vrijwel onbeperkt aantal gebruikers
Ondersteunt kanalen: 9 kanalen

BLUETOOTH
Bluetooth 5.2 of 4.1
Headsetprofiel (HSP)
Handsfree profiel (HFP)
Geavanceerd audiodistributieprofiel (A2DP)
Audio Video Afstandsbedieningsprofiel (AVRCP)

AUDIO
Ruisonderdrukking: Advanced Noise Control™
Codec: ingebouwde SBC-codec

ACCU
Spreektijd: 12 ~ 18 uur (varieert op basis van LED-gebruik)
Oplaadtijd: 3 uur
Snel opladen: 20 minuten opladen is gelijk aan 2 uur Intercom
Type: lithium-polymeerbatterij
Oplaadtemperatuur: 0˚C~40˚C

CERTIFICATEN
Elektronica: CE, FCC, IC
Helm: CE EN 1078, CPSC 1203

test