Fiets- en Wandelbeurs ACTIE! 

€20,- korting op alle fietshelmen!

Geldig vanaf 21-02-2024 t/m 27-02-2024, de korting is reeds verwerkt in de getoonde prijs.

Sena C1 Smart helm

Vanaf € 129,00 Regular Price € 149,00

Kies variant om voorraadstatus te zien

De Sena C1 is de ideale smart helm om onderweg te kunnen praten met je medefietser of voor het luisteren naar muziek of de gesproken aanwijzingen van je fietsnavigatie. Doordat de speakers je oren niet afsluiten kan je nog steeds het omgevingsgeluid horen en het ingebouwde LED achterlicht zorgt dat je goed zichtbaar bent, wel zo veilig!

Nog %1 beschikbaar
SKU
Sena C1 Smart helm

Communicatietechniek in je(race)fietshelm!

De Sena C1 is door zijn aerodynamische ontwerp uitermate geschikt voor fietsers. De Sena C1 is voorzien van een Bluetooth intercomsysteem zodat je met je medefietser kunt praten. Daarnaast koppel je jouw telefoon voor muziek, GPS instructie of andere audio berichten.

De Sena C1 is tevens voorzien van een LED achterlicht voor betere zichtbaarheid en veiligheid. De microfoon zit geïntegreerd in de voorkant van de helm en de speakers zijn geïntegreerd in het kinbandje, je oren worden niet bedekt zodat je omgevingsgeluid (verkeer) gewoon kunt blijven horen.

Praat met je fietsmaatje zonder te schreeuwen!

De Sena Bluetooth techniek in de Sena C1 is geschikt om met een andere Sena blutooth helm te verbinden. Afhankelijk van omstandigheden is het bereik maximaal 300 meter.

De microfoon zit geïntegreerd in het voorste deel van de helm en is voorzien van Sena's gepatenteerde 'Advanced Noise Control' techniek. Hierdoor wordt hinderlijk windgeruis of omgevingslawaai weg gefilterd. Met een volle batterij heb tot 10 uur spreektijd afhankelijk van het gebruik van het LED achterlicht.

Eenvoudig koppelen en meer met de Sena Cycling App

Neem de controle over van je Sena C1 met je smartphone en de Sena Cycling App. Met de App pas je instellingen aan en heb je de snelstartgids bij de hand. Koppelen met een andere Sena C1 is helemaal makkelijk gemaakt d.m.v. het scannen van een QR code!

Koppel je telefoon voor muziek, GPS, telefoon en meer

Door je smartphone te koppelen met je Sena C1 kun je onderweg naar muziek luisteren, aanwijzingen van je navigatie- of trainginsapp horen. Word je gebeld dan kun je ook een gesprek aannemen. Je telefoon kan veilig (en handsfree) opgeborgen blijven.

Veiligheid en comfort

De gestroomlijnde Sena C1 heeft een ingebouwd achterlicht. Hierdoor ben je beter zichtbaar voor andere weggebruikers. In tegenstelling tot normale verlichting is de Sena C1 bestand tegen een stootje. De Sena C1 biedt de gebruikers bescherming dankzij de polycarbonaat schaal. De helm is voorzien van een verwijderbare en wasbare binnenvoering. De nylon kinband en draaiknop verstelling zorgen voor een goede pasvorm. De slim geplaatste ventilatieopeningen zorgen voor een maximale verkoelende luchtstroom.

Meer informatie
Aantal personen 4
Maximale afstand 300 meter
Connectie Bluetooth
Bluetooth versie 5.x
LED achterlicht Ja
Merk Sena
  • Sena C1 helm
  • USB-C oplaadlaad- en datakabel
  • Documentatie

Algemeen
Polycarbonaat helmschaal met EPS voering
kinband
Spreektijd: tot 10 uur
Gebruikstemperatuur: -10˚C - 55˚C
gewicht: 390 gram

Bluetooth
Bluetooth 5.1
Headset Profiel (HSP)
Hands-Free Profiel (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio Video Remote Control Profile (AVRCP)

Intercom
Maximale intercom afstand: tot 300m in open terrein
Maximaal 4 personen (jij zelf en drie anderen)

Audio
Ingebouwde SBC Codec
Advanced Noise Control™

Batterij
Laadtijd: 2,5 uur
Type: Lithium polymeer

Certificaten
CE, FCC, IC
CE EN 1078, CPSC 1203

test