Sena M1 Smart MTB helm

€ 189,00

Kies variant om voorraadstatus te zien

Met de Sena M1 Smart Cycling helm kun je niet alleen een telefoongesprek voeren, maar je kunt ook communiceren met je fietsmaatjes. Je kunt tot maximaal 4 Sena M1 helmen verbinden en tot een afstand van 900 meter in contact blijven met elkaar.

Nog %1 beschikbaar
SKU
Sena M1 Smart helm

Sena M1 Smart Cycling helm, blijf in contact!

Met de Sena M1 Smart Cycling helm kun je niet alleen een telefoongesprek voeren, maar je kunt ook communiceren met je fietsmaatjes. Je kunt tot maximaal 4 Sena M1 helmen verbinden en tot een afstand van 900 meter in contact blijven met elkaar. Tijdens je mountainbike tochten kun je je fietsmaatjes waarschuwen of gewoon een gesprek voeren. Dankzij het geïntegreerde achterlicht blijf je altijd goed zichtbaar. Met de Sena M1 heb je tot 18 uur spreektijd wanneer je de verlichting niet gebruikt en tot 11 uur met de verlichting aan. Het vizier wordt standaard al meegeleverd bij de Sena M1.

Dankzij de ingebouwde speakers blijven je oren vrij. Je kunt het omgevingsgeluid (verkeer) prima blijven horen. Sena kent zijn oorsprong in communicatietechniek uit de motorwereld. De geïntegreerde microfoon maakt gebruik van de gepatenteerde 'Advanced Noise Control' techniek. Hiermee wordt omgevingsgeluid weggefilterd zodat alleen de spraak overblijft.

Door de 3 makkelijk bedienbare knoppen aan de zijkant van de helm kun je het volume aanpassen, een intercom gesprek starten of stoppen, of een telefoongesprek starten.

Bescherming voor onderweg en comfort voor je reis

De Sena M1 bestaat uit een schaal van polycarbonaat en is degelijk genoeg om voldoende bescherming te bieden aan de gebruiker en de techniek in de helm bij impact. De Sena M1 is voorzien van een verwijderbare, wasbare en comfortabele binnenvoering voor een optimale bescherming en een goede pasvorm. De Sena M1 beschikt over een eco-leren kinband die comfortabel zit. Sena's spin-to-fit systeem zorgt ervoor dat je de helm aan kunt passen aan de afmeting van je hoofd.

Blijf verbonden onderweg

 

Je kunt met maximaal 4 helmen tegelijk een intercomgesprek voeren. Met een bereik tot 900 meter.

Ga je met zijn tweeën op pad dan kan je kiezen voor HD kwaliteit intercom Je krijgt dan een nog zuiverder geluid te horen tijdens een gesprek.

Bluetooth koppeling met je telefoon

 

Het is niet meer toegestaan om een telefoon in je hand te houden tijdens het fietsen. Wil je toch een gesprek aan kunnen nemen op de fiets dan gaat dat prima met de Sena M1. Je telefoon kan veilig opgeborgen blijven in je jaszak. Luister je lieven naar een muziekje? Ook dat is mogelijk. Kies het volgende nummer, of pauzeer de muziek met de knoppen van de helm.

Sena utility App

Wanneer je Sena M1 gekoppeld is met je smartphone, kun je de Sena Smartphone App (iPhone en Android) installeren. Met de Sena Smartphone app configureer je de Sena M1 naar jouw wensen en je kunt de snelstartgids gemakkelijk raadplegen. Daarnaast kun je gebruik maken van de RideConnected App. Door deze app te gebruiken kun je verbinding maken met gebruikers waar ook ter wereld, zolang je telefoon maar beschikt over een internetverbinding.

Navigatie

Uiteraard zijn er verschillende navigatie apps voor op je mobiele telefoon, maar die zijn niet allemaal evengoed op de fietsers gericht. Er zijn een aantal modellen fiets GPS toestellen die in combinatie met je mobiele telefoon gesproken aanwijzingen kunnen geven. Onder andere de Garmin Edge modellen zijn hiervoor geschikt. Je krijgt dan de gesproken aanwijzingen uit de luidsprekers van je helm te horen.

Meer informatie
Aantal personen 4
Maximale afstand 900 meter
Connectie Bluetooth
Bluetooth versie 4.1
LED achterlicht Ja
Merk Sena

Sena M1 Smart Cycling MTB Helm
Vizier
MicroUSB power en data kabel
Opberghoes

Algemeen
Polycarbonaat helmschaal met EPS voering
kinband
Spreektijd: 11 tot 18 uur, afhankelijk van LED gebruik
Gebruikstemperatuur: -10˚C - 55˚C
gewicht: 430 gram

Bluetooth
Bluetooth 4.1
Headset Profiel (HSP)
Hands-Free Profiel (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio Video Remote Control Profile (AVRCP)

Intercom
Maximale intercom afstand: tot 900m in open terrein
Tot 4 persoenen in een groep
HD intercom mogelijk bij 2 personen

Audio
Ingebouwde SBC Codec
Advanced Noise Control™

Batterij
Laadtijd: 2,5 uur
Fast charge: 20 minuten laden is voldoen voor 3 uur intercom
Type: Lithium polymeer

Certificaten
CE, FCC, IC
CE EN 1078, CPSC 1203

Kies de juiste maat - hoe te meten?

 

Gebruik een flexibel meetlint of touwtje horizontaal rondom om je voorhoofd, ongeveer 2 à 3 centimeter boven je wenkbrauwen en oren. Trek het lint een klein beetje aan, maar niet te strak. Meet voor de zekerheid 2 keer!
Kies de helmmaat die het dichtsbij je metingen in de buurt komt.

Small 50 ~ 55 centimeter
Medium 55 ~ 58 centimeter
Large 58 ~ 62 centimeter

 

* Niet alle helmen zijn in iedere maat verkrijgbaar

test