Snowtalk 2

€ 119,00

De Snowtalk 2 Bluetooth-headset is ontworpen om in de meeste oorkussens van snowboard- of skihelmen te worden geïnstalleerd. Het biedt gemak in de vorm van 4-weg intercomcommunicatie en het afspelen van muziek.

SKU
SNOWTALK2-01

VOEG DIT SEIZOEN DRAADLOZE INTERCOM EN AUDIO TOE AAN JE HELM

Snowtalk 2 maakt het gemakkelijk om contact te houden terwijl je op de berg bent. Snowboarders en skiërs kunnen nu met elkaar praten via Sena's Bluetooth®-communicatietechnologie.

De Snowtalk 2 Bluetooth-headset is ontworpen om in de meeste oorkussens van snowboard- of skihelmen te worden geïnstalleerd. Communiceer met tot wel vier Sena Bluetooth-headsets zonder dat er een mobiele telefoon/dataverbinding nodig is! Je kunt ook je telefoon koppelen en telefoongesprekken aannemen of gewoon naar je afspeellijsten luisteren via de draadloze luidsprekers.

WINTERSPORTHELM COMMUNICATIE VIA BLUETOOTH

De Bluetooth® 4.1-aangedreven intercom werkt vergelijkbaar met een walkietalkie. Je hebt een bereik van maximaal 700 meter en de oplaadbare USB-C-batterij biedt tot 6,5 uur gesprekstijd. Eenmaal verbonden, is de Bluetooth-intercom full-duplex, wat betekent dat er geen "push-to-talk" nodig is ... begin gewoon met elkaar te praten!

De meegeleverde externe microfoon kan eenvoudig aan je helmbanden worden vastgemaakt en Sena's Advanced Noise Control™ helpt het windgeruis te elimineren wanneer je de heuvel af gaat terwijl je met je vrienden praat. U kunt maximaal vier headsets aansluiten met standaard intercomgeluidskwaliteit of, als u maar met z'n tweeën bent, opvoeren naar HD-intercomkwaliteit. Als je een dag alleen op missie bent, kun je de microfoon loskoppelen en gewoon de luidsprekers voor je muziek gebruiken.

BLIJF IN CONTROLE OP DE BERG

Het handschoenvriendelijke ontwerp met drie knoppen zorgt voor eenvoudige toegang tot de bedieningselementen van de headset terwijl u onderweg bent. U kunt op de knop rechts tikken om een ​​telefoongesprek te beantwoorden of het volume hoger/lager zetten met de twee knoppen aan de linkerkant.

En Sena biedt gebruikers de Sena Outdoor-app voor zowel iPhone als Android, waardoor ze nog meer manieren hebben om toegang te krijgen tot functies en instellingen. U kunt zelfs met andere headsets koppelen door simpelweg de door de app gegenereerde QR-codes te scannen wanneer u de Smart Intercom Pairing-functie van de app gebruikt!

Meer informatie
Kleur Zwart
Aantal personen 4
Maximale afstand 700 meter
Connectie Bluetooth
Bluetooth versie 4.1
LED achterlicht Nee
Merk Sena

Snowtalk2

Bedraade microfoon

USB-C laad en data kabel

ALGEMEEN

Dimensies:
Luidsprekeraandrijfeenheid: 32 mm - dikte 4,4 mm
Bedrade microfoon - lengte: 70 mm
Gewicht: 61 g (2,15 oz)
Bedrijfstemperatuur: -10˚C – 55˚C (14°F – 131°F)
Oplaadtemperatuur: 0˚C – 45˚C (32°F – 113°F)

BLUETOOTH

Bluetooth 4.1
Headsetprofiel (HSP)
Handsfree profiel (HFP)
Geavanceerd audiodistributieprofiel (A2DP)
Audio Video Afstandsbedieningsprofiel (AVRCP)

INTERCOM

Werkafstand: tot 700 meter (0,43 mijl) in open terrein
Ondersteunt tot 4 rijders

AUDIO

Ruisonderdrukking: Advanced Noise Control™
Codec: ingebouwde SBC-codec

BATTERIJ

Spreektijd: tot 6,5 uur
Oplaadtijd: 3 uur
Type: lithium-polymeerbatterij

CERTIFICATEN

CE, FCC, IC

test
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!