Sena Latitude S1

€ 179,00

Kies variant om voorraadstatus te zien

De slanke en veelzijdige Latitude S1 combineert de veiligheid van een sneeuwhelm met Sena's Bluetooth®-intercomtechnologie. De luidsprekers en een microfoon zijn rechtstreeks in de oorkussens ingebouwd, zodat u kunt communiceren met maximaal drie andere Sena Bluetooth-headsets via Bluetooth-intercom, allemaal zonder dat u een mobiele telefoon/dataverbinding nodig heeft!

Nog %1 beschikbaar
SKU
LatitudeS1

SNEEUWHELM MET INGEBOUWD COMMUNICATIE-SYSTEEM

De slanke en veelzijdige Latitude S1 combineert de veiligheid van een sneeuwhelm met Sena's Bluetooth®-intercomtechnologie. De luidsprekers en een microfoon zijn rechtstreeks in de oorkussens ingebouwd, zodat u kunt communiceren met maximaal drie andere Sena Bluetooth-headsets via Bluetooth-intercom, allemaal zonder dat u een mobiele telefoon/dataverbinding nodig heeft! Met telefoonkoppeling en compatibiliteit met smartphone-apps, zit deze lichtgewicht sneeuwhelm boordevol functies en ziet hij er goed uit op het hoofd van een snowboarder of skiër.

DOORDACHT ONTWERP

Sena heeft de Latitude S1 ontworpen met het oog op veiligheid, gemak en comfort. De helm is samengesteld uit een duurzame ABS-schaal met een EPS-voering. Het is gecertificeerd door zowel de European Committee for Standardization (EN 1077B) als de American Society of Testing and Materials (ASTM F2040-18) voor impactclassificatie. Met het instelbare luchtstroomsysteem van de Latitude S1 kun je de hoeveelheid lucht regelen die je voelt terwijl je de berg afdaalt. De geïntegreerde goggle-retentie maakt uw favoriete sneeuwbril stevig vast aan de helm. De mesh voering aan de binnenkant en de zwarte fluwelen vulling houden je hoofd warm en comfortabel.

COMMUNICEREN MET JE VRIENDEN OP DE PISTES

De Bluetooth® 4.1-aangedreven intercom werkt over een bereik van 1 kilometer. Het werkt met behulp van een grote, handschoenvriendelijke draaiknop op het linkeroorkussen; perfect geschikt voor gebruik, zelfs met de dikste handschoenen. Maximaal vier personen kunnen verbinding maken en communiceren via de standaard vierwegintercom. De helm is ook in staat tot tweerichtings HD-intercom, waardoor een paar gebruikers ultrarijke High Definition-audio in hun communicatie kunnen ontvangen.

VERBONDEN EN GEINFORMEERD WAAR U OOK BENT

De Latitude S1 biedt meer dan alleen intercomcommunicatie. U kunt uw smartphone ook aan de sneeuwhelm koppelen om toegang te krijgen tot telefoonfuncties, zoals naar muziek luisteren, GPS-navigatie horen en telefoneren. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u een oproep mist of met uw telefoon moet zoeken omdat u rechtstreeks vanuit uw helm kunt antwoorden! Bovendien houden gesproken aanwijzingen van de helm zelf u op de hoogte van statussen, zoals de batterijduur van de helm en intercomkoppelingen.

KLAAR VOOR AVONTUUR MET DE OUTDOOR APP

Met nog meer manieren om de Latitude S1 te bedienen, biedt Sena gebruikers de Sena Outdoor-app voor zowel iPhones als Android. Bedien de Latitude S1 met het gemak van een mobiele app; snowboarders en skiërs kunnen koppelen met andere Sena Bluetooth-apparaten, verbinding maken met hun smartphone en zelfs muziek bedienen. Nu kunt u gekoppelde headsets opslaan en verbinding maken met andere headsets door eenvoudig QR-codes te scannen wanneer u Smart Intercom Pairing gebruikt.

Kies de juiste maat - hoe te meten?

 

Gebruik een flexibel meetlint of touwtje horizontaal rondom om je voorhoofd, ongeveer 2 à 3 centimeter boven je wenkbrauwen en oren. Trek het lint een klein beetje aan, maar niet te strak. Meet voor de zekerheid 2 keer!
Kies de helmmaat die het dichtsbij je metingen in de buurt komt.

Small 50 ~ 55 centimeter
Medium 55 ~ 58 centimeter
Large 58 ~ 62 centimeter

 

* Niet alle helmen zijn in iedere maat verkrijgbaar

Meer informatie
Kleur Zwart
Aantal personen 4
Maximale afstand 900 meter
Connectie Bluetooth
Bluetooth versie 4.1
LED achterlicht Nee
Merk Sena

Sena Latitude S1

USB-C Power en datakabel

Product Specificaties
BLUETOOTH 4.1
INGEBOUWDE SPEAKERS & MICROFOON
HD INTERCOM
INTERCOM 1 KM
VIER-WEG INTERCOM
ADVANCED NOISE CONTROL™
FIRMWARE UPDATEBAAR
SMARTPHONE APP


ALGEMEEN
Gewicht: 640 g (22,58 oz) (maat M)
Bedrijfstemperatuur: -10˚C - 50˚C
Oplaadtemperatuur: 0˚C – 45˚C (32°F – 113°F)

HELM
Maat: M / L
Kleur: matzwart
Hybride constructie spuitgietmatrijs (ABS) met in-mold schaal (PC)
Nylon kinriem
Actieve ventilatie (18 ventilatieopeningen)

BLUETOOTH
Bluetooth 4.1
Headsetprofiel (HSP)
Handsfree profiel (HFP)
Geavanceerd audiodistributieprofiel (A2DP)
Audio Video Afstandsbedieningsprofiel (AVRCP)

COMMUNICATIE
Werkafstand: tot 1 kilometer in open terrein
Ondersteunt tot 4 gebruikers

AUDIO
Ruisonderdrukking: Advanced Noise Control™
Codec: ingebouwde SBC-codec

ACCU
Spreektijd: tot 8 uur
Oplaadtijd: 3 uur
Type: lithium-polymeerbatterij

GARANTIE
Elektronica: 2 jaar
Helmintegriteit: 2 jaar

CERTIFICATEN
Elektronica: CE, FCC, IC
Helm: ASTM F2040-18, CE EN 1077:2007 Klasse B

Kies de juiste maat - hoe te meten?

 

Gebruik een flexibel meetlint of touwtje horizontaal rondom om je voorhoofd, ongeveer 2 à 3 centimeter boven je wenkbrauwen en oren. Trek het lint een klein beetje aan, maar niet te strak. Meet voor de zekerheid 2 keer!
Kies de helmmaat die het dichtsbij je metingen in de buurt komt.

Small 50 ~ 55 centimeter
Medium 55 ~ 58 centimeter
Large 58 ~ 62 centimeter

 

* Niet alle helmen zijn in iedere maat verkrijgbaar

test