Expand MESH

€ 219,00

Sena Expand Mesh, communicatie voor ieder avontuur!

De Sena Expand Mesh is een compacte headset voorzien van de Mesh intercom techniek. Hiermee is het communiceren met groepen een stuk eenvoudiger. Met slechts 1 druk op de knop maak je verbinding met andere Expand Mesh systemen en / of Sena Mesh intercom apparaten. Gebruik het open Mesh kanaal voor een makkelijke verbinding en toe te passen bij tal van activiteiten.

SKU
EXPANDM-01

De Sena Expand Mesh

- Mesh Intercom
- Te koppelen met een smartphone
- Audio Multitasking
- Bluetooth 5.2
- Sena Outdoor App compatibel
- Sena Expand Mesh

Sena Expand Mesh, techniek voor verschillende activiteiten

De Sena Expand Mesh biedt een veilige communicatie oplossing bij tal van (sport)activiteiten. Of je nu gaat klimmen, paardrijden, hiken, vissen, jagen of zelf paragliden, de Sena Expand Mesh zorgt voor perfecte communicatie in de groep. Het is niet meer nodig om te schreeuwen of onduidelijke handsignalen te geven. Recreatieve activiteiten worden zo een stuk veiliger, door duidelijke communicatie.

Probleemloze Mesh communicatie

Wanneer je gebruik maakt van de Sena Expand Mesh kun je hands-free communiceren met andere gebruikers tot een afstand van 400 meter. Met iedere deelnemer aan de groep kan de afstand vergroot worden, bij 6 gebruiker is een afstand haalbaar van 1,6 km. De Expand Mesh beschikt over Group Mesh en Multi-Channel Open Mesh. Je kunt er zo voor kiezen om deel te nemen aan verschillende groepen. Wanneer een deelnemer buiten bereik komt kan de rest van de groep gewoon verder blijven communiceren, zonder onderbreking.

Sena Expand Mesh, slank en comfortabel ontwerp

De Sena Expand Mesh is zo ontworpen dat deze comfortabel over de oren gedragen kan worden. Je kunt nog wel eventueel omgevingsgeluid blijven horen. De Sena Expand Mesh beschikt over ronde bevestigingsbeugels net boven de speakers die zorgen voor een stevige grip op het hoofd en de oren. De beugel gaat achter je nek langs en niet over je hoofd. Hierdoor kun je nog wel een helm dragen en ook een (zonne)bril kan gebruikt blijven worden. 

Te koppelen met een smartphone

Naast de Mesh intercom techniek beschikt de Sena Expand Mesh over Bluetooth om te koppelen met een smartphone. Wanneer je smartphone gekoppeld is kun je een muziekje luisteren, je hoort navigatie-aanwijzingen, krijgt updates van je fitness app of je voert een telefoongesprek. Door Sena's Audio Multitasking functie kun je naar audio blijven luisteren van een telefoon en het intercom gesprek blijven voeren via het Mesh systeem. Met de Sena Outdoor App kan je intercom groepen beheren, instellingen wijzigen en de snelstartgids raadplegen.

De Sena Expand Mesh kan niet gebruikt worden met Bluetooth intercom systemen van Sena.

Til je trainingen naar een hoger niveau

Sena's Mesh Intercom systeem is ongelimiteerd! De Sena Expand Mesh is de perfecte aanvulling op de vele andere Mesh oplossingen van Sena. Sena heeft Mesh oplossingen voor motorrijders en fietsen en hier kun je probleemloos mee communiceren. Gebruik het voor communicatie tussen trainer en rijder bij bijvoorbeeld een fietsactiviteit. Het MEsh systeem zorgt voor een stabiele verbinding tussen de verschillende headset systemen. 

Gebruik de Sena Expand ook op je werk

De Sena Expand Mesh is ook bruikbaar in een werkomgeving. Communiceer met collega's op de werkvloer via de Mesh verbinding of maak verbinding met je computer. Gebruik de Sena Expand voor je online meetings als Bluetooth headset. 

Meer informatie
Kleur Zwart
Aantal personen onbeperkt
Maximale afstand 400 meter
Connectie MESH
Bluetooth versie 5.x
LED achterlicht Nee
Merk Sena

Sena Expand Boom
Speaker covers
Microfoon schuimpje
USB-C kabel

 

Algemeen
Ametingen headset: 164 x 120 x 142 mm
Diameter speakers: 37 mm, dikte 6,2 mm
Lengte microfoon: 85mm
Gewicht: 100 gram


Bluetooth
Bluetooth 5.2
Headset Profiel (HSP)
Hands-Free Profiel (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio Video Remote Control Profile (AVRCP)


Intercom
Mesh intercom afstand: tot 400m in open terrein, kan uitgebreid worden tot 1600 meter indien er minimaal 6 deelnemers zijn
Aantal gebruikers in Open Mesh: ongelimiteerd
Aatnal gebruikers in Group Mesh: 24
Aantal Open Mesh kanalen: 9


Audio
Ingebouwde SBC Codec
Advanced Noise Control
HD Speakers


Batterij
Laadtijd: 3 uur
Spreektijd: tot 10 uur
Type: Lithium polymeer


Certificaten
Elektronica: CE, FCC, IC