Uitklappen

€ 169,00

Deze waterbestendige Bluetooth®-headset is ontworpen om je in elke situatie een stabiele, veilige pasvorm te geven. Gebruik de Expand om van headset naar headset te communiceren, handsfree te bellen of naar muziek te luisteren vanaf je smartphone.

SKU
EXPAND-02

COMMUNICATIE VOOR ELK AVONTUUR
Deze waterbestendige Bluetooth®-headset is ontworpen om je in elke situatie een stabiele, veilige pasvorm te geven. Gebruik de Expand om van headset naar headset te communiceren, handsfree te bellen of naar muziek te luisteren vanaf je smartphone. Ongeacht de situatie geniet u altijd van een kristalheldere geluidskwaliteit.

KLAAR OM TE GAAN, REGEN OF SCHIJNEN.
Gebouwd om water- en zweetbestendig te zijn, hoef je niet lang na te denken om je Expand-headset op je hoofd te houden als het weer binnenkomt. De Expand is de enige Bluetooth-headset met waterbestendigheid in zijn soort.

CHAT-HEADSET-NAAR-HEADSET 900M
Bluetooth 3.0-technologie maakt een vierwegintercom mogelijk over een bereik van 900 meter (halve mijl). Advanced Noise Control™ zorgt ervoor dat luidruchtige buitenomgevingen niet storen, en elke audiobron heeft zijn eigen volumeniveau dat naar wens kan worden ingesteld. Ondertussen helpen geïntegreerde gesproken aanwijzingen u bij het instellen en bedienen.

DE COMPATIBILITEIT DIE U NODIG HEBT
Zelfs als je metgezellen geen Sena-uitrusting gebruiken, gebruikt Expand het Universal Intercom™-protocol, waardoor je uitrusting compatibel is met die van hen, ongeacht het merk.

Meer informatie
Kleur Zwart
Aantal personen 4
Maximale afstand 900 meter
Connectie Bluetooth
Bluetooth versie 3.0
LED achterlicht Nee
Merk Sena


ALGEMEEN
Spreektijd: tot 10 uur
Bedrijfstemperatuur: -10˚C – 55˚C
Oplaadtemperatuur: 0˚C – 45˚C
Afmetingen: hoofdmodule - 145 mm x 115 mm x 78 mm
Gewicht: hoofdmodule - 91 g

BLUETOOTH
Bluetooth 3.0
Headsetprofiel (HSP)
Handsfree profiel (HFP)
Geavanceerd audiodistributieprofiel (A2DP)
Audio Video Afstandsbedieningsprofiel (AVRCP)

INTERCOM
Werkafstand: tot 900 meter in open terrein
Ondersteunt tot 4 personen

AUDIO
Ruisonderdrukking
Codec: ingebouwde SBC-codec

ACCU
Oplaadtijd: 2,5 uur
Type: lithium-polymeerbatterij

CERTIFICATEN
CE, FCC, IC